راهبند و انواع آن

راهبندها Security Barriers

شاید در نگاه اول به این عنوان در ذهن تان این سوال ایجاد شود که راهبندها Security Barriers چیستند و هیچگونه تصویری از آن در ذهن نداشته باشید. در صورتی که یکی از وسایلی است که در زندگی روزمره بارها از آن استفاده نموده اید و کاربردهای مختلفی دارد. در واقع تا تصویری از این وسیله نبینید متوجه نخواهید شد که راهبند چیست و چه مصارفی دارد. از این رو ما تصمیم گرفتیم که به معرف این تجهیز امنیتی بپردازیم تا اطلاعات بیشتری در این زمینه داشته باشید.شرکت دژ الکترونیک  می تواند در زمینه خرید راهبند های پارکینگ و امنیتی به شما مشاوره تخصصی بدهد 

 

Security Barriers

راهبند چیست؟

همانطور که از نامش پیدا است راهبندها Security Barriers وسیله ای می باشند که راه را می بندد و مسدود می کند و در صورت نیاز از طریق سیستم نگهبانی راهبند باز می گردد. معمولا از راهبندها در درب ورودی ارگان های دولتی، بیمارستان ها، دانشگاه ها، مجتمع های مسکونی و .. استفاده می کنند و شخصی با استفاده از یک ریموت بالا و پایین رفتن آن را کنترل می کند

چرا استفاده از راهبند حائز اهمیت است؟

جلوی درب ورودی پارکینگ ها، عوارضی ها، فروشگاه ها، بیمارستان ها و ساید مجتمع های خصوصی و دولتی حتما باید از راهبندها Security Barriers استفاده نمود. با نصب راهبند می توان از ورود و خروج بدون کنترل و بررسی افراد به داخل اماکن جلوگیری نمود. بنابراین استفاده از راهبند از نظر امنیتی بسیار اهمیت دارد. فردی که مسئولیت کنترل راهبند را بر عهده دارد  می تواند افراد و خودروهایی که می خواهند وارد محوطه شوند را بررسی کند و با خواستن کارت شناسایی در صورت لزوم اجازه ورود به آن ها بدهد.

البته فقط در برخی مکان ها که امنیت آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است کنترل و بازرسی صورت می گیرد و در اکثر امکان از راهبند جهت ایجاد یک ایست کوتاه استفاده می کنند. در چنین اماکنی معمولا از راهبند های اتوماتیک استفاده می شود که با توجه به سنسورهایی که دارند به محض نزدیک شدن افراد و خودروها به صورت خودکار باز و بسته می شوند.

انواع راهبند

راهبندها انواع مختلفی دارند که با توجه به محیطی که قرار است به کار روند انتخاب می شوند. از رایج ترین انواع راهبندها می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • راهبند اتوماتیک

معمولا جلوی درب ورودی اماکن تجاری و مسکونی از راهبندهای اتوماتیک استفاده می کنند.  راهبندهای اتوماتیک خود دارای مدل های مختلفی هستند که با توجه درجه اهمیت حفاظت محیط انتخاب می شوند. برخی از این راهبندها بسیار ساده هستند و برخی دیگر نیز مدل های حرفه ای تری هستند. از جمله راهبندهای اتوماتیک می توان به راهبند زنجیری، میله دار یا بوم دار، ستونی یا بولارد اشاره نمود.

مهم ترین قسمت های راهبند اتوماتیک

بدنه راهبند مهم ترین قسمت آن است که معمولا از جنس فولاد گالوانیزه می باشد که از مقاومت بالایی در برابر رطوبت و ضربه برخوردار است. میله یا بوم از دیگر اجزای راهبند است که به منظور داشتن استحکام لازم و وزن پایین  آن را از جنس آلیاژ آلومینیوم انتخاب می کنند. در اینگونه  راهبندها Security Barriers قسمتی تحت عنوان سیستم هیدرولیک وجود دارد که نیرو را به میله منتقل می نماید و حرکت آن را تسریع می بخشد. فنر موجود در راهبند نیز به عنوان وزنه تعادل عمل می کند و میله را حرکت می دهد. تمامی راهبندهای اتوماتیک دارای قسمتی به نام مرکز کنترل هستند که برق را به تمامی بخش های راهبند انتقال می دهند  و فرمان هایی که به راهبند وارد می شود را اجرا می کند.

  • راهبند ستونی

راهبند ستونی اتوماتیک ، ستونی محکم از جنس فولاد است که در اماکن تجاری مسکونی به منظورجلوگیری از تردد غیر مجاز به صورت اتوماتیک و غیر دستی مورد استفاده قرار می گیرد. البته توجه داشته باشید که راهبندهای ستونی یا بولارد به دلیل مقاومت بالایی که در برابر ضربه دارند بیشتر برای مکان هایی که از لحاظ امنیتی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند به کار می روند.

2

مهم ترین پارامترها در انتخاب راهبند ستونی

راهبندهای ستونی دارای دو تیپ هیدرولیک و الکترومکانیک هستند که در راهبند هیدرولیک مسئولیت بالا آوردن ستون اصلی بر عهده پمپ هیدرولیک می باشد. در حالی که در راهبند الکترومکانیک این عمل بر عهده موتور و گیربکس است. راهبند بولاردی که برای مکان مورد نظر خود انتخاب می کنید باید علاوه بر اینکه از ظاهر مناسبی برخوردار باشد، از یک برند معتبر باشد و کیفیت بالایی داشته باشد. همچنین مقاومت شکست و مقاومت در برابر ضربه در راهبندهای بولارد از اهمیت زیادی برخوردار است.یکی از بهترین برندهای این نوع راهبند، راهبند CAME  ساخت ایتالیا  است .

انواع راهبند ستونی

راهبندهای ستونی دارای دو نوع معمولی و ضد تروریست هستند. از نوع اول معمولا برای محیط های مسکونی، اداری و تجاری که نیازی به شرایط امنیتی چندانی ندارند استفاده می گردد. اما از نوع دوم بیشتر برای محیط های که حفظ امنیت آن ها بسیار اهمیت دارد مانند محیط های نظامی استفاده می شود و از آن ها به عنوان راهبندهای ستونی ضد تروریست یاد می کنند.

3
  • راهبند میله ای

راهبند میله ای هیدرولیک به صورت میله هایی است که بر روی یک دکل نگهدارنده یک متری بر روی زمین نصب شده اند. این نوع از راهبندها دارای تجهیزات مختلفی هستند که از تردد کلیه وسایل نقلیه سبک و سنگین جلوگیری می کند و ورود و خروج آن ها تنها از طریق راهبند اهرمی امکان پذیر است. معمولا برای پارکینگ های اماکن مسکونی، تجاری و اداری از این راهبندها استفاده می کنند و به وسایل نقلیه ای که دارای مجوز پارک در آن مکان هستند امکان تردد می دهند. راهبند میله ای دارای دو نوع مکانیک و اتوماتیک است که با توجه به شرایط محیط مورد استفاده و میزان تردد وسایل نقلیه نوع مناسب راهبند انتخاب می گردد.

  • راهبند میله ای ساده و تاشو

راهبندهای میله ای به دو دسته ساده و تاشو تقسیم بندی می شوند و معمولا برای محوطه های باز ازمدل ساده آن استفاده می کنند. اما مدل های تاشو 90 یا 180 درجه آن بیشتر برای محیط های داخلی که دارای محدودیت ارتفاع هستند بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. این راهبندها متشکل از دو میله به هم پیوسته هستند و زمانی که راهبند بسته باشد تقریبا 5 متر عرض را تحت پوشش قرار می دهد اما هنگام بالا رفتن بوم به دو قسمت مساوی تقسیم می گردد و تحت زاویه 90 یا 180 درجه می شکند.

  • راهبند هیدرولیک

راهبندهای هیدرولیکی مجهز به سیستم  محرک الکتروهیدرولیک هستند و از بخش های مختلفی مانند موتور الکتریکی، محفظه روغن، پمپ روغن وسیلندر هیدرولیک تشکیل شده اند. در این راهبندها موتور الکتریکی روغن را از طریق پمپ به پیستون انتقال می دهد تا بوم به بالا و پایین منتقل گردد. موتور راهبند هیدرولیکی با استفاده از ولتاژ 24 یا 220 ولت کار می کند و معمولا برای محوطه ها و اماکنی که دارای تردد نامحدود هستند مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله این اماکن می توان به فرودگاه، عوارضی، پارکینگ های عمومی، بیمارستان و .. اشاره نمودراهبندهای میله ای به دو دسته ساده و تاشو تقسیم بندی می شوند و معمولا برای محوطه های باز ازمدل ساده آن استفاده می کنند. اما مدل های تاشو 90 یا 180 درجه آن بیشتر برای محیط های داخلی که دارای محدودیت ارتفاع هستند بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. این راهبندها متشکل از دو میله به هم پیوسته هستند و زمانی که راهبند بسته باشد تقریبا 5 متر عرض را تحت پوشش قرار می دهد اما هنگام بالا رفتن بوم به دو قسمت مساوی تقسیم می گردد و تحت زاویه 90 یا 180 درجه می شکند.

برای اطلاعات فروش راهبندها Security Barriers با شماره تلفن 09132115849 – 03132225300 تماس حاصل فرمائید

بعد
درب زیر سقفی و سکشنال چیست ؟ (مزایا و معایب)

پست های مرتبط

نظرتان را بنویسید

CLOSE
CLOSE
194637