درب زیر سقفی و سکشنال چیست ؟

درب زیر سقفی و سکشنال چیست ؟ (مزایا و معایب)

 

با توجه به ضرورت استفاده از درب های اتوماتیک برای ورودی پارکینگ در ساختمانهای مسکونی، اداری و تجاری انتخاب یک درب مناسب میبایستی علاوه بر سهولت در استفاده، دارای کیفیت مطلوب بوده و از ظاهری زیبا هماهنگ با نمای ساختمان نیز برخوردار باشد.

درب های سکشنال پارکینگی جدیدترین و مدرنترین درب های اتوماتیک حال حاضر در بازار ایران و جهان می باشند که با درنظر گرفتن و رویکرد و توصیه معماران و سازندگان در نهایت مصرف کنندگان هم از نظر کیفیت و هم از نظر زیبایی بهترین انتخاب جهت اتوماسیون درب ورودی پارکینگ ساختمان به شمار می آید.

 

عملکرد درب سکشنال

درب سکشنال از چند پنل هرکدام به ارتفاع ۴۸ سانتیمتر و ضخامت ۴ یا ۶ سانتیمتر تشکیل شده است که درون این پنلها با فوم پلی اورتان فشرده پر شده است که این مهم باعث تبدیل شدن این درب به عایق کامل صوت و حرارت می شود.

ارتفاع بازشو این دربها بین 220 سانتیمتر تا 240 سانتیمتر بسته به نیاز مشتری متغیر می باشد.

عرض پنل ها  با توجه به متغیر بودن ورودی ها در اندازه های مختلف موجود می باشد.

حرکت این دربها به صورت ۹۰ درجه از حالت افقی به حالت عمودی بوده که این زاویه حرکت،کمترین فضا را اشغال می کند و حرکتی کاملاً بیصدا را به ارمغان می آورد.

نمای این دربها از جنس ورق فولادی دو جداره دارای پوشش رنگ الکترواستاتیک در رنگها و طرحهای مختلف می باشد. پر طرفدارترین رنگهای مورد استفاده سفید، کرم و طرح چوب می باشد که با انواع نماهای مدرن و کلاسیک سازگار است.

درب سکشنال ضد سرقت

ویژگی ها : 

  • دارای سنسور حرکتی و چشم مادون قرمز جهت کنترل و کاهش سرعت در برخورد با موانع
  • قابلیت مجهز شدن به سیستم برخورد با مانع (Anticrash)
  • ضد نفوذ بمنظور جلوگیری از ورود سارقین
  • مقاومت پنل و یراق آلات در برابر فرسایش و انواع آب و هوا
  • امکان نصب درب نفر رو و پنجره در داخل درب سکشنال
  • زیبایی ظاهری متفاوت و هماهنگ با نما باطیف رنگ گسترده
  • حرکت بیصدا و عایق بودن به دلیل استفاده از پنلهای فومدارسرعت بالا و تردد نامحدود
  • ساده ترین سیستم خلاص کن دستی

مزایای درب سکشنال نسبت به دیگر دربهای اتوماتیک

درب زیر سقفی یا به عبارت دیگر سکشنال که از قدیم در دربهای پارکینگی بیشتر استفاده می شد، امروزه در تست های صنعتی هم مورد استفاده قرار گرفته و استقبال زیادی از آنها شده که مزایای منحصر به فرد آن این امکان را داده است .

درب سکشنال از ریل های فولادی به عمق 6 سانت در کناره ها و یراق آلات و اتصالات استاندارد باعث شده که این درب در کارکرد بالا شکل ایجاد نکند و بسیار آرام بی صدا و روان کار کند.

دیگر دربهای اتوماتیک پارکینگی به عنوان مثال کرکره رولاپ که هم پنلهای باریک تر با مقاومت نسبتا پایین تر به درب سکشنال دارند و هم چنین از بالای درب پارکینگ که محدودیت در ارتفاع دارند در هنگام باز شدن فضای 40 سانتی اشغال می کند .

درب پارکینگی لولایی که معمولا فلزی بوده و توسط جک بازویی به صورت لولایی به کنار پارکینگ هدایت می شوند در این نوع سیستم فضای 20 سانتی اشغال شده در عرض به دلیل کارکرد جک ها در کنار درب می باشد و فضای اشغالی بالا، نصف عرض درب، یعنی به طور مثال اگر دربی به عرض 3 متر باشد فضای 5/1 متر از طول پارکینگ که در زمان بازشدن اشغال کرده و بلا استفاده می ماند.

 دیگر مزایای درب زیر سقفی 

  • ظاهر بسیار شکیل که دارای طیف رنگی گسترده برای همگانی با انواع معماری ها و نماهای ساختمان را وارد پنل های زیر سقفی در 3 مدل ساده، شیاردار و قاب دار ( کلاسیک ) است.
  • در زمان قطعی برق در سیستم درب اتوماتیک زیر سقفی یک طناب کوچک در کنار موتور است را پائین کشیده و سیستم به حالت خلاص یا دستی در میاید که کل وزن درب توسط فنرهای کار شده در بالای درب به صورت بالانس درآمده و با کوچکترین نیرو می تواند درب را باز و بسته کرد .
  •  داشتن سیستم خلاص کن دستی بسیار روان و ساده از مزایای بارز این نوع درب می باشد و هم چنین در نبود برق به علت باز و بست بسیار سریع درب می توان در صورت لزوم چندین بار از درب استفاده نمود، اما در دیگر موردها مثلا کرکره رولاپ که هم سیستم خلاص کن آنها به صورت هندلی یا زنجیری می باشد و برای بازکردن درب با ارتفاع 50/2 متری حدود 15 دقیقه زمان می برد و هم چنین کار انرژی بری است ،
  • علاوه براین سیستم سکشنال با استفاده از موتورهای 24V قادر به باز و بست درب به تعداد دفعات بیش از 50بار در روز می باشد. 
  • با حداقل مصرف برق کار می کند که می توان با باطری های کوچک قابلیت کارکرد و زمان قطعی برق را به آنها اضافه کرد و هم چنین کارکرد موتورهای 24V با برندهای معتبر اروپایی باعث شده درب با حداقل صدا و لرزش باشد ، اما دیگر نمونه ها مثلا کرکره رولاپ با برق 220V  کار کرده و هم چنین قابلیت 20 بار باز و بسته شدن در روز را دارد و مصرف برق آنها نسبتا بیشتر بوده و هم چنین صدا و لرزش موتور در زمان کارکرد بالاتر نسبت به موتورهای  24V سکشنال می باشد و در زمان قطعی برق با باطریهای بزرگ که به سیستم اینورتر وصل هستند و هم هزینه بالایی دارند نسبت به باطریهای موتور 24V  زیر سقفی و هم فضای بیشتری را اشغال می کند کار می کند.
قبلی
راهبندها Security Barriers
بعد
پردازش سیگنال دیجیتال چیست؟

پست های مرتبط

نظرتان را بنویسید

CLOSE
CLOSE
194637